facebook tracking

Din karriär börjar här

Om vi vore musik, vad skulle spegla vår själ? Klassiskt? Pop? Soul eller Metal? Kanske finns våra rötter i ett skönt gung av Blues, Hiphop och Rock? En musikmix som speglar det vi är besjälade av; Omtanke, Nytänkande och Engagemang. Tre viktiga värderingar som är grunden till att vi är en Sveriges bästa bostadsbolag för medarbetare och hyresgäster.
Ta steget och lyssna in oss! Vi tror du kan hitta ett skönt gung…


Skillnad för den lilla människan
Vi gör skillnad. För den lilla människan. För ett bostadsområde. För en stad.
Visst har vi många fina tankar och välformulerade planer. Men när det kommer till kritan är det den konkreta svartvita handlingskraften som är viktigast. Handlingskraften att:
- Bygga hållbara bostäder, attraktiva stadsdelar och en varm stad för alla.
- Ge ungdomar läxhjälp, meningsfulla fritidsaktiviteter och sommarjobb.
- Välkomna nyinflyttade, underlätta integrationen och genomföra program som ger en snabbare väg in till jobb och en plats i vårt samhälle.
- Arbeta för en miljövänlig utveckling från det egna hemmet till samhället i stort.

Vi jobbar för ett bättre Västerås …

Bostads AB Mimer är ett allmännyttigt bostadsbolag i Västerås. Vi utvecklar ett hållbart Västerås genom att bygga, äga, förvalta och hyra ut attraktiva bostäder för livets olika skeden. Vi är en av Mälardalens största hyresvärdar, omsätter drygt 860 miljoner kr och har 145 medarbetare. Vi är 7:e bästa arbetsplatsen enligt Great Place to Work 2018.

… och för att bli Sveriges bästa arbetsplats
99 % av våra medarbetare tycker att arbetet är meningsfullt, helt enkelt mer än bara ett jobb. Vi har hela tiden behov av ekonomer, tekniker, HR-specialister med flera.
Det viktiga är inte vad som står på ditt papper. Det viktiga är att du vill göra skillnad.

Här kan du läsa Mimers arbetsmiljöpolicy!
 


Våra medarbetare

Varför jobba med oss?

Vi har målet att bli bäst! Gillar du att ständigt utvecklas så kommer du inte bli besviken. Med vårt mål så måste vi hela tiden ligga i framkant. Mimer är samhällsbyggare i Västerås – vi är med och utvecklar vår stad. Det är ett meningsfullt uppdrag. Och så lever vi företagets värderingar; alla, alltid! Våra värderingar är Omtanke, Nytänkande och Engagemang!

På Mimer värnar vi om medarbetarnas balans i livet och har anpassat våra förmåner utifrån det. Här några exempel:
Du kan träna hemma upp till 3 timmar per vecka, med valfri aktivitet som innebär pulshöjning, och Mimer betalar tillbaka 20% av den tiden i ledig tid. Det gör att du kan få upp till 31,4 timmar extra semester, samtidigt får du en bra hälsa. Fri träning på Friskis och Svettis, möjlighet till träningskort på Member 24 och Actic, subvebtionerad massage på jobbet, fritt inträde till stadens badhus, rikslunchkort, gemensam frukost en dag i veckan, fri frukt, möjlighet att hyra Mimers fritidshus i Sälen, arbetstidsförkortning, Friskvårdsbidrag, naprapater, livsstilsanalyser och framförallt en trivsam kultur

  • Omtanke

    Vi bryr oss om våra kunder och varandra genom att lyssna, samarbeta och agera. Vi håller alltid vad vi lovar. Vi tror på allas lika värde och därför är vår dialog personlig och enkel så att vi förstår varandra. Vi hushållar med jordens resurser genom ett aktivt miljöarbete.

  • Nytänkande

    Vi vågar tänka nytt, ser möjligheter och provar nya vägar. Hos oss är det tillåtet att misslyckas och göra fel men vi lär oss av våra misstag. Vi skapar intresseväckande arkitektur, nyskapande boendekoncept och smarta lösningar i boendet.

  • Engagemang

    Vi presterar vårt bästa, för företaget, kunden, stadsdelarna och Västerås, i varje situation. Vi brinner för vårt arbete och vet att alla spelar roll. Vi gör det lilla extra.